Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Porszívócsőre erősített telefonnal akarta lefilmezni a fürdőző szomszédasszonyt

2018.07.18. 08:19

A Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség gyorsított eljárásban állított bíróság elé egy 42 éves kaposvári férfit, aki nem kis erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy levideózza fürdőző szomszédját.

Az ügyészségi közlemény szerint a vádlott 2018 júniusában, otthonában figyelt fel arra, hogy a szomszédos ház fürdőszobájában felkapcsolódik a villany. Mivel tudta, hogy a szomszédjában lakó nő készül fürdeni, ezért

a porszívója csövére ráragasztotta felvétel módra állított mobiltelefonját, a szomszédos fürdőszobaablak alá settenkedett, majd az ablakhoz emelte a készülékét.

A kivitelezésbe azonban hiba csúszott, mivel a telefon nekiütődött az ablaküvegnek, a koccanásra pedig a szomszédasszony is felfigyelt. A nő észrevette, hogy mi történik, azonnal kiabálni kezdett, a kukkoló szomszéd pedig visszaiszkolt a saját házába, és azonnal törölte a felvételt. Azonban a rendőrök elfogták, az ügyészség pedig gyorsított eljárásban bíróság elé állította "tiltott adatszerzés bűntettének" vádjával. A bíróság a vádlottat próbára bocsátotta (azaz elhalasztotta a büntetés kiszabását).