Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kitakarítanák a János kórházat, de nem kapnak engedélyt

2018.07.18. 10:52 Módosítva: 2018-07-18 17:37:01

Facebookon terjedni kezdett egy kép a budapesti Szent János Kórház egyik teraszáról. Kinőtt rajta a gaz, tele van szórva szeméttel, koszos, saras székek látszanak a képen. A posztoló azt írja, írásban jelentkezett a kórház igazgatójánál, hogy ingyen kitakarítja a teraszt, pár ismerősével összeállva, de öt napja nem kapott választ.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kitakarítanák a János kórházat, de nem kapnak engedélyt

Rendbe tenné a teraszt néhány önkéntes, de az igazgató nem válaszol nekik.

919 · Jul 18, 2018 10:52am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Van esetleg olyan ismerősöm, aki szívesen csatlakozna is hozzánk, és/vagy esetleg be tudna minket protezsálni a kórházi vezetésnél? Nagyon nagyon szeretnénk társadalmi munkában hasznosak lenni, és örömet okozni.

Mi is írtunk a kórháznak, hogy miért nem fogadták el eddig az ajánlatot, ha válaszolnak, frissítjük a cikket.

Frissítés:

A Szent János Kórház azóta visszajelzett az akció értelmi szerzőjének, és elméletileg jövő hétfőn mehet is majd takarítani egy kisebb csapat. A poszt szerzője azt írta nekünk, hogy ennél többet egyelőre nem tud, mert nem ő vette fel a kapcsolatot a kórházzal, de ha lesz a dolognak folytatása, arról is beszámol majd Facebookon.