Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Visszapillantóval akarta a vb legszebb góljait megidézni, a rendőrség keresi

2018.07.18. 15:31

Nem tudott uralkodni magán, és vélhetően a labdarúgó-világbajnokság legszebb góljait akarta megidézni a lenti videón látható nő, aki teli rüszttel megkínálta egy autó visszapillantóját a józsefvárosi Baross utcában, 2018. július 15-én 21 óra 50 perckor.

Bár szokás szerint egy olyan felvétel áll rendelkezésre, amiről az anyja se ismerné fel, a rendőrség tájékoztatása szerint az elkövető körülbelül 20-25 éves, 160 centiméter magas, hosszú fekete hajú nő. A bűncselekmény elkövetésekor fehér farmernadrágot és fehér pólót viselt, valamint egy fekete táska volt nála. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható nőt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.