Árpád
-2 °C
4 °C

Leütöttek és megerőszakoltak egy nőt Veresegyházon

2018.07.19. 08:27 Módosítva: 2018-07-19 08:33:18

Reggel 8 órakor, az erdőkertesi vasútállomás közelében leütöttek és megerőszakoltak egy 23 éves nőt Veresegyházon, írja a Bors. A múlt hétfői támadás hírét megerősítette a Pest megyei rendőrség is, ismeretlen tettes ellen nyomoznak.

A fiatal nő biciklivel ment a vasútállomásra, de a Revetek utca utáni erdős részen megtámadták. Hátulról leütötték és elvesztette az eszméletét. Amikor magához tért, a ruhái már nem voltak rajta. Zaklatottan, piszkosan, hajában falevelekkel érkezett meg a vasútállomás pénztárához, ahol azt kérte, hívjanak rendőröket és mentőket. A Bors szerint a rendőrök ezután egy biciklis fiatalembert kerestek a környéken.

A lap szerint a közösségi médiában többen is azt írták, hogy az erőszak előtt néhány nappal egy kísértetiesen hasonló eset történt a veresegyházi Vicziántelep környékén, de arról az esetről nem kaptak bejelentést a rendőrök.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?