Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Leütöttek és megerőszakoltak egy nőt Veresegyházon

2018.07.19. 08:27 Módosítva: 2018-07-19 08:33:18

Reggel 8 órakor, az erdőkertesi vasútállomás közelében leütöttek és megerőszakoltak egy 23 éves nőt Veresegyházon, írja a Bors. A múlt hétfői támadás hírét megerősítette a Pest megyei rendőrség is, ismeretlen tettes ellen nyomoznak.

A fiatal nő biciklivel ment a vasútállomásra, de a Revetek utca utáni erdős részen megtámadták. Hátulról leütötték és elvesztette az eszméletét. Amikor magához tért, a ruhái már nem voltak rajta. Zaklatottan, piszkosan, hajában falevelekkel érkezett meg a vasútállomás pénztárához, ahol azt kérte, hívjanak rendőröket és mentőket. A Bors szerint a rendőrök ezután egy biciklis fiatalembert kerestek a környéken.

A lap szerint a közösségi médiában többen is azt írták, hogy az erőszak előtt néhány nappal egy kísértetiesen hasonló eset történt a veresegyházi Vicziántelep környékén, de arról az esetről nem kaptak bejelentést a rendőrök.