Judit
2 °C
7 °C

Csányi Sándor Mészáros Lőrinccel uzsonnázott a Four Seasonsben

2018.07.20. 14:15

Kollégánk kapta lencsevégre, ahogy Csányi Sándor dollármilliárdos üzletember, OTP-vezér és FIFA-alelnök reggelizik, uzsonnázik, és talán még vacsorázik is a budapesti Four Seasons hotel teraszán a dollármilliárdos Mészáros Lőrinccel, korábbi felcsúti polgármesterrel, Orbán Viktor mindenesével.

A képek alapján úgy tűnik, minden a legnagyobb rendben, Magyarország két leggazdagabb embere jól van, vidámak, szinte alig várták, hogy jöjjön végre valaki, és megörökítse a boldog, felhőtlen nyári pillanatot.

Természetesen mindenki arra kíváncsi, vajon miről beszélgethettek egymással, milyen izgalmas új üzletekről lehetett szó, esetleg szóba került-e közös barátjuk, Orbán Viktor. Témájuk akadhatott bőven, itt van pár ötlet:

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Csányi Sándor Mészáros Lőrinccel uzsonnázott a Four Seasonsben

Magyarország két leggazdagabb embere. Egészségükre!

2309 · Jul 20, 2018 02:15pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
  • Csányi Sándor bankja, az OTP több Mészáros Lőrinc-érdekeltséget is finanszíroz, például az agráriumban.
  • Az OTP ingatlanos alapkezelő cége beszállt az egyik tőzsdei Mészáros-érdekeltségbe, az Appenninbe.
  • Csányi és Mészáros is fontos pozíciókkal rendelkezik a bankszektorban, Mészáros az MKB-hoz, a Takarék-világhoz kötődik, Csányi az OTP vezetője, és a szektorban hamarosan fontos változások következhetnek, napirenden van a Budapest Bank eladása is.
  • A bankvezér a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke, Mészáros pedig az egyik első osztályú klub, a PAFC vezetője.
  • A sporthoz kapcsolódik, hogy Mészáros Lőrinc már három NB I.-es labdarúgóklub felé értékesítheti 2Rule márkanevű sportfelszereléseit. Ha még több magyar klub vált, az jó indulás lesz a márkának, a sportszergyártó váltása egy 40 felnőtt- és 300 utánpótláskorú focistát alkalmazó klubnál, mezekkel, melegítőkkel akár klubonként 50 millió forintos üzlet is lehet.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?