Csányi Sándor Mészáros Lőrinccel uzsonnázott a Four Seasonsben

2018.07.20. 14:15

Kollégánk kapta lencsevégre, ahogy Csányi Sándor dollármilliárdos üzletember, OTP-vezér és FIFA-alelnök reggelizik, uzsonnázik, és talán még vacsorázik is a budapesti Four Seasons hotel teraszán a dollármilliárdos Mészáros Lőrinccel, korábbi felcsúti polgármesterrel, Orbán Viktor mindenesével.

A képek alapján úgy tűnik, minden a legnagyobb rendben, Magyarország két leggazdagabb embere jól van, vidámak, szinte alig várták, hogy jöjjön végre valaki, és megörökítse a boldog, felhőtlen nyári pillanatot.

Természetesen mindenki arra kíváncsi, vajon miről beszélgethettek egymással, milyen izgalmas új üzletekről lehetett szó, esetleg szóba került-e közös barátjuk, Orbán Viktor. Témájuk akadhatott bőven, itt van pár ötlet:

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Csányi Sándor Mészáros Lőrinccel uzsonnázott a Four Seasonsben

Magyarország két leggazdagabb embere. Egészségükre!

2309 · Jul 20, 2018 02:15pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
  • Csányi Sándor bankja, az OTP több Mészáros Lőrinc-érdekeltséget is finanszíroz, például az agráriumban.
  • Az OTP ingatlanos alapkezelő cége beszállt az egyik tőzsdei Mészáros-érdekeltségbe, az Appenninbe.
  • Csányi és Mészáros is fontos pozíciókkal rendelkezik a bankszektorban, Mészáros az MKB-hoz, a Takarék-világhoz kötődik, Csányi az OTP vezetője, és a szektorban hamarosan fontos változások következhetnek, napirenden van a Budapest Bank eladása is.
  • A bankvezér a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke, Mészáros pedig az egyik első osztályú klub, a PAFC vezetője.
  • A sporthoz kapcsolódik, hogy Mészáros Lőrinc már három NB I.-es labdarúgóklub felé értékesítheti 2Rule márkanevű sportfelszereléseit. Ha még több magyar klub vált, az jó indulás lesz a márkának, a sportszergyártó váltása egy 40 felnőtt- és 300 utánpótláskorú focistát alkalmazó klubnál, mezekkel, melegítőkkel akár klubonként 50 millió forintos üzlet is lehet.


  • Tippek
  • Babaváró hitel