Fotosoppolt pornóképeket terjesztett nőismerőséről egy polgármester

2018.07.20. 06:36

Nyomozás indult egy kelet-magyarországi település polgármestere ellen, aki a gyanú szerint durva módszerekkel próbálta magához láncolni egy nőismerősét, írja a Blikk. A lap sem a polgármester, sem a nő, sem a település nevét nem említi konkrétan.

A cikkben megszólaló nő azt állítja, hogy a férfi a megismerkedésük után többet akart barátságnál, ekkor a nő meg akarta szakítani vele a kapcsolatot. A polgármester ezt nem hagyta annyiban, és úgy állt bosszút, hogy pornóképeket fotosoppolt a nőről, amiket pornóoldalakra és zárt Facebook-csoportokba tett fel a nő teljes nevével, telefonszámmal. Ezután a közösségi oldalakon kezdte őt zaklatni, mindig más kamuprofilokon keresztül. A nő kérdezte, miért teszi ezt, mire azt mondta:

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Fotosoppolt pornóképeket terjesztett nőismerőséről egy polgármester

Többet akart barátságnál, furcsa módszert választott. A nő feljelentést tett, a rendőrség nyomoz.

244 · Jul 20, 2018 06:36am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Mit adsz cserébe, és abbahagyom?!

Ezután szórólapon kezdte terjeszteni szórakozóhelyeken a kamufotókat a férfi. 

Az ügyben feljelentést tett a nő, a nyomozás pedig már közel egy éve tart, ám eddig kevés eredménnyel: több kapitányság elfogultságra hivatkozva elutasította az ügyet.

A nő ügyvédje azt mondta, ügyfelét több alkalommal kihallgatták tanúként, de bővebb felvilágosítást a nyomozó hatóságtól még nem kaptak. A polgármester annyit közölt a lap megkeresésére, hogy

ha ilyen információik vannak, írják meg. Viszonthallásra!,

A lap úgy tudja, a férfi házában és hivatalában is házkutatást tartottak, számítógépét pedig lefoglalták.