Eszter, Eliza
EUR 382,20 Ft
USD 356,09 Ft
14 °C
24 °C

Kigyulladt kamion miatt pályazár volt, óriási dugó az M5-ösön

2018.07.20. 07:49

Frissítés 10.00: Tíz órakor a GoogleMaps szerint még mindig 15 kilométeres a torlódás.

Frissítés 12.30: Továbbra is 10 kilométeres torlódást jeleznek az online térkép forgalmi adatai, a pálya két sávon már járható.

Kigyulladt kamion miatt áll a forgalom az M5-ös autópályán, több kilométeres a torlódás - közölte az Útinform péntek reggel a honlapján az MTI szemléje szerint.

Azt írták: az autópálya Röszke felé vezető oldalán, Újhartyánnál, a 44-es kilométerénél, az átterelésnél van a kamion. Négy-öt kilométeres a torlódás az MTI szerint, a GoogleMapsen inkább 10 kilométeresnek tűnt a torlódás a cikk élesítésekor. 

A katasztrófavédelem arról tájékoztatott, hogy a dabasi hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat. A sztrádát mindkét irányban lezárták - tették hozzá.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla