Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szétverte a kocsmát, majd belehajtott a kocsmáros házába

2018.07.22. 16:36

2018. április 19-én este kilenc körül érkezett bejelentés a rendőrökhöz egy akasztói szórakozóhelyről. A telefonáló szerint egy ittas, 43 éves férfi kiabált és garázdálkodott a kocsmában egy korábbi sérelme miatt. Poharakat, tányérokat dobált szét, asztalt és székeket borított fel, majd bement a konyhába, ahol ajtókat, zárakat, gépeket rongált meg. Ezután autóba ült, a kocsma tulajdonosának házához ment, ahol a járművel betörte a kerítést, és nekiment egy épülő terasznak. Végül visszament a kocsmához, ahol ismét kiabálni kezdett.

montázs 18
Fotó: Police.hu

Az Összeomlás című film egyes jeleneteit hitelesen reprodukáló férfit a kiskőrösi rendőrök a szórakozóhely előtt elfogták és előállították, valamint vér-vizeletmintát vetettek az állapotára való tekintettel. Mivel a vizsgálatok is bizonyították, hogy a sofőr a vezetés időpontjában ittas volt, a rongálás és garázdaság vétség mellett járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésével is meggyanúsították. 

Az ügyet a kiskőrösi rendőrök lezárták, és az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.

(via police.hu)