Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vágóhídon tartottak tiltott kutyaviadalt, a TEK lépett közbe

2018.07.23. 06:39

Egy kis vágóhídon tartott, tiltott állatviadal résztvevőin ütöttek rajta a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei vasárnap reggel Mohácson, az ügyben három férfi ellen indult eljárás – közölte a rendőrség. 

A helyszínen négy férfit fogtak el, majd a Mohácsi Rendőrkapitányság rendőrei onnan további hat férfit és egy nőt is előállítottak.   

A viadalon résztvevő két kutyának több sérülése is volt, azokat a helyszínre érkező állatorvos ellátta – ismertette a rendőrség kiemelve, hogy intézkedtek az ebek biztonságos elhelyezéséről.   

A Pécsi Újság.hu az esetről beszámoló vasárnapi cikkének értesülései szerint a helyszínen az állategészségügyi hatóság is vizsgálódott.   

 A rendőrség beszámolt arról, hogy a viadal résztvevői közül végül három férfit gyanúsítottak meg bűncselekmény elkövetésével. A két kutya gazdája – egy 44 éves mohácsi és egy 36 éves bácsalmási férfi –, valamint egy 45 éves őcsényi férfi ellen tiltott állatviadal szervezésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a rendőrség.