Árpád
-2 °C
4 °C

Féltékeny rendőr vert véresre egy fiatalt Pest megyében

2018.07.24. 08:59

Véresre vert egy húszéves fiút egy szolgálaton kívüli, féltékeny rendőr az egyik Pest megyei településen – értesült a Blikk.

Az események mögött egy félreértés volt: a rendőr azt látta, hogy a barátnője öleli a fiatal fiút, ekkor odament és kérdezés nélkül ütött. A rendőr ököllel bántalmazta a fiút, akinek az arcát azonnal beborította a vér. 

Egy szemtanú szerint a rendőr hamar rájöhetett volna, hogy ez nem az, aminek gondolja. Egy nagyobb baráti társasággal volt a barátnője és a fiatal fiú. Egy kerti parti vége után álldogáltak az utcán és búcsúzkodtak, az ölelés teljesen baráti volt.

A fiú apja kiposztolta a Facebookra az esetet a fia véres arcú fotójával együtt, majd feljelentést tettek a rendőrségen. Az agresszív rendőr később bocsánatot kért egy kommentben, a család pedig elfogadta azt, de ettől függetlenül eljárás lesz az ügyből. 

Mivel körzeti megbízottról van szó, a rendőrség helyett az ügyészség fog eljárni. Jagusztin Tamás, a Pest Megyei Főügyészség helyettes szóvivője úgy nyilatkozott, a rendőrségtől már jelezték, hogy érkezik egy ilyen ügyirat, de szerinte a Központi Nyomozó Főügyészséghez kerül majd az eset.

A Blikk kereste a rendőrt, de téves hívásra hivatkozva lerakta a szolgálati mobilját, később pedig már fel sem vette.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?