Árpád
-2 °C
4 °C

Volt barátnője kutyáján állt bosszút egy férfi

2018.07.26. 09:47 Módosítva: 2018-07-26 09:48:02

A Nagykőrösi Járási Ügyészség állatkínzás bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben, aki különös szenvedést okozva bántalmazta volt barátnője kutyáját.

A pár szakítása után a nagykőrösi férfinál maradt a nő fehér szőrű máltai selyemkutyája. A férfi április 8-án elhatározta, hogy bosszút áll volt barátnőjén és elpusztítja a kutyáját. 

A férfi a háza udvarán egy fejszenyéllel nagy erővel fejbe vágta a kutyát. A kutya az ütéstől azonnal összerogyott, miközben vonyított, majd a férfi a fejszenyéllel még egyet ráütött a kutya testére.

Ezután az állat már nem mozgott, a férfi beletette egy zsákba, bekötötte a zsák száját, majd elvitte a Kőrös-ér partjára. Itt talált egy illegális szemétlerakóhelyet, ahol otthagyta a zsákot.

Miután a férfi hazament, felhívta volt barátnőjét, és közölte vele, hogy elajándékozta a kutyát. A szeméttelepen hagyott állat a zsákból nem tudott kiszabadulni, de szerencsére még ezen a napon időben megtalálták. Életét csak az állatorvosi beavatkozás mentette meg, de a kutya az egyik oldalára megbénult.

A Nagykőrösi Járási Ügyészség állatkínzás miatt emelt vádat a férfi ellen. Bűnösségéről a Nagykőrösi Járásbíróság fog dönteni. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?