Árpád
-2 °C
4 °C

Hátba szúrta munkatársát egy napszámos a medgyesegyházi dinnyeföldön

2018.07.26. 21:16 Módosítva: 2018-07-26 21:19:08

Napszámosok szólalkoztak össze egy medgyesegyházi dinnyeföldön. A vita közben egy férfi késsel hátba szúrt egy másik munkást, életveszélyesen megsebesítette, majd elmenekült, de a rendőrök két órán belül elfogták - közölte rendőrség

vasilie

Medgyesegyháza külterületén, egy dinnyeföldön július 26-án reggel az ott dolgozó napszámosok két csoportja összeszólalkozott egymással. A vita közben egy férfi késsel hátba szúrt egy másik munkást, majd elmenekült.

Társaival a méhkeréki közúti határátkelőn akarta elhagyni az országot, de a rendőrök elfogták. A 49 éves román állampolgárt, F. Vasiliét életveszélyt okozó testi sértés miatt őrizetbe vették.

Egyik társát is gyanúsítottként hallgatták ki, mert ő a gyanú szerint egy másik férfinak okozott késsel könnyű sérülést. A rendőrség vizsgálja a két csoport között kialakult konfliktus körülményeit és azt, hogy kinek milyen szerepe volt abban.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?