Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Késelés volt a 62a villamoson, a rendőrség két férfit keres

2018.07.26. 20:37

A rendőrség önbíráskodás miatt keresi Iván Krisztiánt és Mártha Krisztiánt. A két férfi dél után nem sokkal az Örs vezér téren felszállt a 62a villamosra, ahol Iván Krisztián összeszólalkozott egy férfival, akit combon szúrt, majd elmenekültek a helyszínről társával, Mártha Krisztiánnal. 

villa
Fotó: Police.hu

Iván Krisztián 33 éves, körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid hajú. Az elkövetéskor baseballsapkát, zöld színű pólót, fekete rövidnadrágot, valamint edzőcipőt viselt.

Mártha Krisztián 30 éves, körülbelül 170 centiméter magas, rövid hajú. Az elkövetéskor világos pólót, rövidnadrágot, valamint sötét cipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fényképeken látható Iván Krisztiánt és Mártha Krisztiánt felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható  06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.