Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megtalálták a SUN fesztiválról eltűnt férfi holttestét

2018.07.26. 13:16 Módosítva: 2018-07-26 21:14:08

Holtan került elő a csobánkapusztai SUN fesztiválról eltűnt 32 éves, horányi fiatalember, K. Sándor - tudta meg a Velvet. A férfit napok óta keresték, mert barátai utoljára múlt vasárnap látták a fesztiválon, akkor épp zuhanyozni indult. A férfi családja a Velvetnek megerősítette, hogy szerda délután volt egy halálos vonatbaleset Heves megyében, Selyp és Apc-Zagyvaszántó állomások között, és Sándor volt a vonatbaleset áldozata.

A baleset helyszíne a fesztiváltól 35 kilométerre fekszik. Azt nem tudni, hogy a fiatalember miért nem adott magáról életjelet három napig.

eltsun

A nyomozás során az derült ki, hogy a rendőrök a fesztivál után látták még Béren, igazoltatták is. Sándor szállást keresett, és megkérte a rendőröket, hogy vigyék a legközelebbi állomásra, Jobbágyiba, ahonnan Budapestre vonatozhat. Testvére azt mondta a Blikknek, hogy a rendőrök szerint teljesen józan volt a férfi, értelmesen beszélt, látszólag semmi baja nem volt. Testvére úgy tudja, nagyon összeveszett a barátnőjével azon a hétvégén. Ezért nem is akart a barátnőjével közös otthonukba hazamenni, a testvéréhez ment volna Budapestre. 

A rossz hírt a rendőrök közölték testvérével, hogy egy vonat ütötte el szerda délután a Heves megyei Zagyvaszántónál. Egyelőre nem tudni, hogy baleset vagy öngyilkosság történt-e.