Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Két pénztárcatolvajt is keres a rendőrség

2018.07.26. 09:32

Két pénztárcatolvajt keres a rendőrség. Az egyik egy szegedi gyorsétteremben lopott július 13 -án este fél tizenkettőkor. A pénztárcában talált bankkártyával később egy dohányboltban vásárolt, és a biztonsági kamera felvételt készített róla.

07.26.lopás felhívás(ttb)1
Fotó: Police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.), névtelenül bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as számon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámokon. 

A másik tolvajt a Tatabányai Rendőrkapitányság keresi. A férfi június 28-án egy tatabányai üzletben lopta ki egy vásárló válltáskájából az irattárcáját a benne lévő bankkártyával együtt. Az üzlet biztonsági kamerája rögzítette az esetet. Ez a tolvaj valamivel körültekintőbb volt az előzőnél, mert a lopott bankkártyájával később egy ismeretlen nő próbált pénzt felvenni egy bankautomatánál. A rendőrség őt is keresi.

A Tatabányai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fényképeken található személyeket felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, továbbá a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.