Koronavírus adatok

2022. jan. 25.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vanda, Paula
-3 °C
5 °C

Borotvapengével metszett ki egy darabot rabtársa lábából

2018.07.27. 10:58

Közel három év után védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt emeltek vádat egy többszörös visszaeső férfi ügyében, aki 2015. októberében egy társával súlyosan bántalmazta egyik rabtársát.

A Fővárosi Főügyészség pénteki közleménye szerint a 28 éves, erőszakosnak minősített vádlott az elkövetés idején – és jelenleg is – más ügyben kiszabott jogerős fegyházbüntetését töltötte a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet egyik objektumában, amikor egy a nyomozás során nem azonosítható társával az egyik alvó zárkatársára támadt.

Az álmában megtámadott férfi szemeit bekötötték, száját betömték, kezeit hátra kötözték, majd a másik támadó a lábait is lefogta, hogy ne tudjon mozogni, majd a vádlott egy egyszer használatos borotvából származó pengével a védekezésre képtelen állapotba helyezett sértett egyik lábának sípcsont előtti részéből kimetszett egy 3x6 cm nagyságú bőrdarabot.

A sértett által elszenvedett nyúzott jellegű sérülés súlyos, nyolc napon túl, és maradványállapottal gyógyuló sérülés, áll a közleményben, amiért a vádlott akár tíz évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport