Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

200 millióért cserébe lekerült Gyárfás Tamásról a nyomkövető

2018.07.28. 20:31

Lekerült Gyárfás Tamásról a nyomkövető, miután befizette a 200 millió forintos óvadékot -  közölte ügyvédje szombaton az MTI-vel.

Bánáti János azt mondta: Gyárfás Tamás már csütörtökön befizette az összeget, ekkor írta meg az Index is, hogy a 200 millióra emelt óvadékot azért fizeti ki a magyar úszószövetség volt elnöke, hogy megszűnjön az ellene elrendelt lakhelyelhagyási tilalom. 

Ügyvédje erről azt mondta az MTI-nek, hogy védence így már nincs korlátozva a mozgásában, külföldre is utazhat, így a nemzetközi kötelezettségeinek is eleget tud tenni. Mostantól időről időre kell bejelentkeznie a rendőrségen.

A médiavállalkozó ellen a Budai Központi Kerületi Bíróság áprilisban rendelt el nyomkövető eszközzel ellenőrzött lakhelyelhagyási tilalmat, Fenyő János meggyilkolásának ügyében. Gyárfás tagadta, hogy köze lenne az ügyhöz, ám a Fővárosi Törvényszék keddi közleményében is azt írja, hogy Gyárfás megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy Portik Tamás az ő megbízásából gyilkolta meg Fenyőt, ezért gyanúsítják felbujtóként előre kitervelten elkövetett emberölés bűntettével

Az alábbi aktában megtalálja összes cikkünket az üggyel kapcsolatban.