Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Két idős német holttestét találták meg a rendőrök Bács-Kiskun megyében

2018.07.28. 19:37 Módosítva: 2018-07-28 20:25:11

Egy idős német házaspár holttestét találhatták meg a rendőrök Homokmégy-Hillyén, számolt be róla az MTI. A hírügynökségnek a rendőrség sajtóreferense megerősítette, hogy két holttestet találtak a településen, de ennél többet a nyomozás érdekeire hivatkozva, nem árult el.

A Kalohirek.hu helyszíni riportot készített az esetről, amiből néhány részlet kiderül, ezeket viszont hivatalosan még senki sem erősítette meg.

Ebben azt írják, hogy a hatvanas évei elején járó német férfi és a nála úgy 10-15 évvel fiatalabb felesége tizennyolc éve vett meg egy házat a Homokmégyhez tartozó Isten háta mögötti helyen, a még önálló utcanevekkel sem rendelkező Hillyén. 

A  gyanú szerint a férfi gyilkolta meg a feleségét, akit egy zacskóval a fején találtak meg. A férfi szerintük méreggel lett öngyilkos , azután, hogy végzett a feleségével. 

A portál szerint a haláleset valamikor június 13. és június 21. között történhetett. Arról is írnak, hogy a rendőrök 43 millió készpénzt találtak a helyszínen.