Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A rendőrség alternatív útvonalakat ajánl a Hungaroring felé

2018.07.29. 11:34

Már most erős a forgalom az M3 autópályán Mogyoród térségében, sokan igyekeznek autóval megközelíteni a Hungaroringet, írja a Police.hu. A rendőrség adatai szerint az M31-es autópálya és a 3-as számú főút kevésbé terhelt, így azt javasolják, hogy aki ezután indul a versenypályára, használja ezeket az alternatív útvonalakat:

  • Akiknek nem a versenypálya főbejárata közelében lévő helyre szól a jegyük, azok a 3-as számú főúton, Kerepes és Szilasliget irányából érkezzenek a pályára.
  • Az M0 autóút irányából érkező autósoknak javasolt az M31 autópálya, majd elsősorban a 3-as számú főút vagy az M3 autópálya útvonal használata.
  • Aki az M3 autópálya irányából Mogyoródra tart - nem a versenypályához -, az lehetőség szerint az autópályáról Szada felé hajtson le.


A rendőrség azt javasolja, hogy indulás előtt mindenki tájékozódjon az aktuális közlekedési helyzetről és a bevezetett forgalomkorlátozásokról a rendőrség internetes oldalán, a Forma 1 menüpont alatt kiadott közleményekben.