Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kartondoboz alá bújt a rabló, megtalálták

2018.07.29. 10:44


A Pest megyei nyomozók egy 28 éves férfit vettek őrizetbe egy nagymarosi rablással kapcsolatban. A megalapozott gyanú szerint a férfi fegyveres rablást követett el: július 19-én bement egy nagymarosi jegypénztárba, ahol megfenyegette késsel az alkalmazottat, pénzt vett el, és elmenekült.

A rendőrök azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit 2018. július 28-án fogtak el nagymarosi lakásában. A rendőrök kiérkezése előtt a férfi magára zárta a ház ajtaját. A nyomozók, miután behatoltak az ingatlanba, a padláson egy kartondoboz alatt elrejtőzve találták meg a férfit.

Sajnos a videón nincs a kartondobozos részlet, úgyhogy a címlapkép a Metal Gear Solid: Phantom Pain nevű videojátékból van, aminek fontos eleme a doboz alatti lopakodás.Előállítását követően a 28 éves férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.