Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Illegálisan végzett zsírbontó kezeléseket egy újpesti nő

2018.07.30. 10:43 Módosítva: 2018-07-30 11:12:13

Egy 38 éves nő interneten hirdette a szolgáltatást, majd a hirdetésre jelentkező, fogyni vágyó pácienseket egy újpesti lakásban kezelte. Most emeltek vádat ellene.

A nőnek nincs orvosi végzettsége, ennek ellenére 2015 és 2017 között pénzért rendszeresen végzett szakorvosi kompetenciába tartozó zsírbontó kezeléseket.

A kezeléseket olyan kozmetikai termékek bőr alá fecskendezésével végezte, amelyek előírás szerint csak külsőleg alkalmazhatók.

A szolgáltatást interneten hirdette különböző weboldalakon, és kedvezményes kuponnal is lehetett fizetni nála.

A vádirat szerint a fenti időszakban összesen 16 személyen – elsősorban nőkön – végzett kezeléseket különböző testrészeken, de különösen a hason, illetve combon. A szolgáltatásért az ügyfelek – az alkalmak számától is függően – 10.000-70.000 forint összeget fizettek. 

A hirdetésre jelentkező ügyfeleket az újpesti lakásban a nő élettársa fogadta. A férfi tájékoztatta őket a kezelésekről és adminisztratív feladatokat is ellátott.

Ne maradjon le semmiről!

Csatlakozzon az Index Facebook-oldalához, és értesüljön a legfrissebb hírekről.