Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megkötözve tettek ki egy 20 éves, kirabolt nőt egy erdőben

2018.07.30. 17:44 Módosítva: 2018-07-30 18:23:22

Két miskolci férfit gyanúsít azzal a rendőrség, hogy alkalmi nőismerősüket bántalmazták, elvették értékeit, majd megkötözték, és egy erdős részen kitették autójukból - írja a rendőrség.  

miskolctap2

Egy 20 éves miskolci nő tett feljelentést július 24-én, és előadta, hogy előző este megismerkedett két férfival, akikkel egy Miskolctapolcai ingatlanba ment. A sértett szerint a két férfi a reggeli órákban bántalmazta őt, elvették készpénzét, mobiltelefonját, majd a kezeit-lábait megkötözték és autójukkal egy erdős részre vitték, ahol magára hagyták. Miután sikerült kiszabadítani magát, egy idegen hölgytől kölcsönkért mobilon kért segítséget.

Bűnjel
Bűnjel
Fotó: Police.hu

A nyomozók azonosították, és július 28-án elfogták a gyanúsítottakat. Személyi szabadság megsértése, szexuális erőszak és rablás miatt nyomoznak N. Gábor 34 éves és F. Gábor 43 éves miskolci lakosok ellen. Kihallgatásuk után őrizetbe vették a gyanúsítottakat, és előzetes letartóztatásukat kezdeményezték. 

Az RTL Klub híradója szerint a férfiak péntek este ismerkedtek meg a fiatal nővel egy dohánybolt előtt, sokat ittak együtt, majd egy hétvégi házhoz hajtottak a képen is látható furgonnal. Együtt töltötték az éjszakát, de reggel összevesztek, a férfiak azzal vádolták meg a nőt, hogy ellopta a pénzüket. Ezután kötözték meg, és vitték ki az erdőbe. A nőnek úgy sikerült kiszabadulnia, hogy egy öngyújtóval elégette a szigetelőszalagokat, amikkel összekötözték.