Megkötözve tettek ki egy 20 éves, kirabolt nőt egy erdőben

2018.07.30. 17:44 Módosítva: 2018.07.30. 18:23

Két miskolci férfit gyanúsít azzal a rendőrség, hogy alkalmi nőismerősüket bántalmazták, elvették értékeit, majd megkötözték, és egy erdős részen kitették autójukból - írja a rendőrség.  

miskolctap2

Egy 20 éves miskolci nő tett feljelentést július 24-én, és előadta, hogy előző este megismerkedett két férfival, akikkel egy Miskolctapolcai ingatlanba ment. A sértett szerint a két férfi a reggeli órákban bántalmazta őt, elvették készpénzét, mobiltelefonját, majd a kezeit-lábait megkötözték és autójukkal egy erdős részre vitték, ahol magára hagyták. Miután sikerült kiszabadítani magát, egy idegen hölgytől kölcsönkért mobilon kért segítséget.

Bűnjel
Bűnjel
Fotó: Police.hu

A nyomozók azonosították, és július 28-án elfogták a gyanúsítottakat. Személyi szabadság megsértése, szexuális erőszak és rablás miatt nyomoznak N. Gábor 34 éves és F. Gábor 43 éves miskolci lakosok ellen. Kihallgatásuk után őrizetbe vették a gyanúsítottakat, és előzetes letartóztatásukat kezdeményezték. 

Az RTL Klub híradója szerint a férfiak péntek este ismerkedtek meg a fiatal nővel egy dohánybolt előtt, sokat ittak együtt, majd egy hétvégi házhoz hajtottak a képen is látható furgonnal. Együtt töltötték az éjszakát, de reggel összevesztek, a férfiak azzal vádolták meg a nőt, hogy ellopta a pénzüket. Ezután kötözték meg, és vitték ki az erdőbe. A nőnek úgy sikerült kiszabadulnia, hogy egy öngyújtóval elégette a szigetelőszalagokat, amikkel összekötözték.