Árpád
-2 °C
4 °C

A kampány után visszakerült a sintértelepre az egyik jobbikos kutyája

2018.08.01. 09:58

Azok után, hogy a Jobbikot a múltban többször megvádolták azzal, hogy cukiságkampányt folytat, elég szerencsétlen a jobbikos képviselő Jakab Péter hétvégén kirobbant ügye, kiderült ugyanis, hogy a kampány alatt örökbefogadott kutyája, Ribizli mostanra már megint a sintértelepen vár gazdára – írja a hvg.hu.

A dolgot először egy önkéntes vette észre, mikor a hétvégén a miskolci gyepmesteri telepen segített sétáltatni a kutyákat, innen pedig törvényszerű volt, hogy az állatbarátok megtalálják Jakab korábbi, az örökbefogadás után íródott posztján, ahol még boldogan pózolt a kutyával a család.

Jakab ugyan megpróbálta megmagyarázni a dolgot a poszt alatt, de nem úgy tűnt, hogy meghatotta azokat, akik szerint csak többet kellett volna foglalkozni az állattal, esetleg szakember segítségét kellett volna kérni, ha tényleg annyira rossz volt a helyzet.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A kampány után visszakerült a sintértelepre az egyik jobbikos kutyája

Jakab Péter állítja, nem kampányfogásról volt szó, csak agresszív volt az állat.

580 · Aug 01, 2018 09:58am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Vasárnap aztán külön posztban igyekezett tisztázni a helyzetet, ahol azt írta, a kutya egyre agresszívebb lett, ahogy nőtt, és többször megkapta a gyerekeit is, akik emiatt félni kezdtek tőle. Emiatt új gazdát keresett neki, de két hónap múlva ő is feladta a küzdelmet, így került vissza a telepre a kutya.

Ha valaki erőskezű, hozzáértő gazdája lenne – mi nem voltunk azok – kérem, segítsen rajta. 

írta a képviselő.

A jelek szerint ugyanakkor ez sem hatotta meg az állat pártolóit, bár voltak, akik Jakab mellé álltak, mondván, senki nem ismeri a pontos helyzetet, ráadásul a képviselő azóta is próbálja megoldani a kutya ügyét.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?