Judit
2 °C
7 °C

Azonosíthatták a soroksári kocogó nő gyilkosát

2018.08.02. 07:52

A volt élettársát ismerte fel egy nő azokon a képeken, amelyeket a soroksári Kardosné Gyurik Krisztina meggyilkolása utáni években tett közzé a rendőrség. Az áldozat öt éve futni indult hazulról, amikor valaki megölte, a nő lemeztelenített holttestére a házuk közelében találtak rá.

Az évek óta zajló nyomozás teljesen vakvágányon futott, még évekkel később is fotókon kereste a rendőrség azokat, akik a környéken felbukkantak és kamera rögzítette őket. Ezek között volt egy fotó egy kerékpárosról, akit a nő hozzátartozója felismert. A nő szerint egykori élettársa a gyilkosság után egy évvel öngyilkos lett, a vonat alá vetette magát, írja a Bors.

Hogy tényleg ő volt-e az elkövető, azt DNS minták összevetése után fogják tisztázni. A nyomozók nem válaszoltak a lap konkrét kérdéseire.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?