Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vádemelés: szexuális erőszakkal vádolják a tanítványát Londonba csempésző tanárt

2018.08.02. 08:39

Könyvet írt az a tanár, aki megpróbálta a 11 éves tanítványát Londonba csempészni, hogy ott új életet kezdjenek. A férfi elmaszkírozta a gyereket, de lebukott a ferihegyi reptéren. Mivel a kisfiú önként ment bele, ezért a férfi felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

A férfi szexuális tartalmú üzeneteket is küldözgetett a gyereknek, de nem ezért indítottak ellene újabb eljárást, hanem mert jelentkezett egy másik gyerek, akit szintén a robotikaszakkörön "hálózott be", írja a Blikk. A kisfiú vallomása után a Békési Járási Ügyészség vádat emelt a férfi ellen tizenkettedik életévét be nem töltött személlyel elkövetett szexuális erőszak miatt, és eljárás vádat emeltek ellene titennyolcadik életévét be nem töltő személyről készül pornográf felvétel tartása miatt is, mondta a lapnak Havrán Ákos főügyészségi ügyész.