Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Halálos vonatgázolás a Balatonnál, nagy késések várhatók

2018.08.03. 06:09

Frissítés 7.30: Fokozatosan helyreáll a menetrend szerinti közlekedés a dél-balatoni vasútvonalon, ahol korábban gázolás okozott fennakadást - tájékoztatta a Mávinform péntek reggel az MTI-t. Befejezték a hatósági intézkedéseket, újraindult a vonatközlekedés, a reggeli órákban azonban még hosszabb menetidővel kell számolni a dél-balatoni vonalon.

Korábban írtuk:

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Halálos vonatgázolás a Balatonnál, nagy késések várhatók

Balatonboglár és Balatonlelle felső között történt a baleset péntek hajnalban.

139 · Aug 03, 2018 06:09am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Halálra gázolt egy embert egy személyvonat Balatonboglár és Balatonlelle felső között pénteken hajnalban; a hatósági intézkedések befejezéséig szünetel a vasúti közlekedés azon a szakaszon, emiatt a péntek reggeli vonatok menetideje jelentősen megnő a dél-balatoni vonalon - közölte a Mávinform az MTI-vel.

Egy olvasónk már képet is küldött a kora reggeli állapotokról Balatonboglárról:

Az utasoknak a MÁV azt javasolja, indulás előtt tájékozódjanak az aktuális forgalomról a www.mavcsoport.hu weboldalon vagy a Vonatinfo térképen, illetve a mobiltelefonos alkalmazásban.