Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kamera vette fel, ahogy egy besurranó tolvaj lopakodik a lakásban

2018.08.09. 06:17 Módosítva: 2018-08-09 06:32:55

Általában köztéri kamerák felvételeit szokta kiadni a rendőrség egy-egy bűncselekményről, most azonban egy lakásban készült videó egy besurranó tolvajról a X. kerületben. 

A tolvaj augusztus 3-án este hat óra körül ment be egy lakásba, ahol nevéhez híven valóban lopakodik és surran, de előbb elrak egy táskát és egy telefont az asztalról.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság lopás gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A feltételezett elkövető 20-25 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, sportos testalkatú, oldalt felnyírt, fekete hajú férfi.  

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.