Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mégsem a soroksári kocogó nő gyilkosát találták meg

2018.08.09. 10:57

Nem egyezik a Soroksáron kegyetlenül meggyilkolt nő testén talált anyagmaradványokkal annak a férfinek a DNS-e, akiről nemrég azt feltételezték, hogy az áldozat gyilkosa lehet, írja a PestiSrácok.hu. Az áldozat öt éve futni indult hazulról, amikor valaki megölte, a nő lemeztelenített holttestére a házuk közelében találtak rá.

Az évek óta zajló nyomozás teljesen vakvágányon futott, még évekkel később is fotókon kereste a rendőrség azokat, akik a környéken felbukkantak és kamera rögzítette őket. Ezek között volt egy fotó egy kerékpárosról, akit egy nő felismert. A nő azt állította, egykori élettársa lehetett a tettes, aki a gyilkosság után egy évvel öngyilkos lett, vonat elé vetette magát.

A nő szerint a rendkívül agresszív férfi a gyilkosság idején közvetlenül az áldozat futóútvonala mellett dolgozott házszigetelő munkásként, a gyilkosságot követő időben pedig bedagadt kezekkel és összekarmolt arccal tért haza. Tovább erősítette a gyanút, hogy az élettársnak pont olyan autója volt, amilyen a rendőrségi felvételeken is szerepelt, ezt később egy bontóba adta be.

A PestiSrácok.hu értesülése szerint a férfi édesanyjától rögzített DNS-hordozó anyagból kinyert DNS-t összehasonlították az áldozat testéről rögzített, középkorú férfitól származó anyagmaradvánnyal, ám a DNS-azonosítás negatív lett, vagyis az eredmény alapján nem a nő volt élettársa gyilkolt. A férfi korábbi munkatársait is ellenőrizték, ám az eredmény az ő esetükben is negatív lett.

A 36 éves családanyát, Kardosné Gyurik Krisztinát 2013. szeptember 25-én kora este, szokásos kocogása közben támadták meg. A holttestére másnap kora hajnalban a szokásos futóútvonalához közeli bozótosban találtak rá. Támadói lemeztelenítették, speciális matrózcsomókat használva megkötözték, brutálisan megverték, megbecstelenítették, majd megfojtották. Az elkövetők akár külföldiek is lehettek.