Erzsébet
1 °C
4 °C

Életveszélyesen megverte a vendéget a biztonsági őr egy pesti szórakozóhelyen

2018.08.14. 16:50

Az egyik belvárosi szórakozóhelyen biztonsági emberként dolgozó vádlott a szórakozóhely előtt bántalmazta a másik férfit, aki életveszélyes fejsérüléseket szenvedett.

A vádirat szerint a sértett 2017. június 22-én egy V. kerületi szórakozóhelyen italozott a barátaival, ahonnan – már ittas állapotban – átmentek egy másik, VII. kerületi helyre. A vádlott ezen a szórakozóhelyen dolgozott biztonsági őrként, és miután felfigyelt a részeg sértettre, összeszólalkozott a távozóban lévő férfival.

A sértett a barátjával együtt elhagyta a szórakozóhelyet, majd megálltak a közelben. A vád szerint a biztonsági őr ekkor odament hozzájuk,

és egy köríves mozdulattal, ököllel, nagy erővel halántéktájon ütötte a férfit, aki ettől a földre zuhant és eszméletét vesztette.

A magatehetetlen sértettet a barátja a járókelők segítségével az úttestről a járdára húzta, majd hívták a mentőket. A bántalmazás következtében a férfi koponyaalapi törést, és más súlyos fejsérüléseket szenvedett, amelyek életveszélyes állapotot idéztek elő. A gyógyulásának gyógytartama 3-4 hónapra tehető.

A Fővárosi Főügyészség a vádlottal szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?