Albert, Lipót
2 °C
12 °C

37 milliót csalt ki az osztrák férfitól a geszti nő

2018.08.15. 15:31

Egy Békés megyei nő több mint 100 ezer eurót csalt ki egy osztrák férfitól, aki a közös életkezdés reményében adta oda neki a megtakarítását, ám a nőnek esze ágában sem volt szorosabb kapcsolatot kialakítani a férfival, csak a pénzével - közölte a rendőrség

A 26 éves, geszti nőt csalás gyanúja miatt vették őrizetbe augusztus 14-én. A nő az elmúlt években évente több hetet töltött külföldön, klubokban, bárokban szexuális szolgáltatást nyújtott a vendégeknek. Ausztriában 2017 végén, 2018 elején megismerkedett egy férfival, aki szorosabb kapcsolatot akart létesíteni vele. A közös életkezdés reményében, házvásárlásra a férfi két részletben 37 millió forintnak megfelelő eurót adott a nőnek. A nő azonban nem tervezett közös jövőt az osztrák férfival, állítása szerint a pénzt a szexuális szolgáltatásaiért kapta tőle.

Miután a nő hazautazott Magyarországra, az osztrák férfi számára elérhetetlenné vált, nem fogadta a telefonhívásait, nem válaszolt az üzeneteire. Az eurót a nő élettársával több részletben, Békés megyei pénzváltókban forintra váltotta és nagy részét együtt elköltötték. Többek között házat, gépkocsikat, háztartási gépeket, televíziót, bútort, építőanyagot, arany ékszereket vásároltak, a házat felújították.

A Sarkadi Rendőrkapitányság a 26 éves nőt csalással gyanúsítja. Élettársa ellen bűnpártolás gyanúja miatt szintén eljárás indult. A rendőrség azokat a dolgokat, amiket a pár a nyomozás adatai szerint az osztrák férfitól kicsalt pénzen vásárolt, lefoglalta.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?