Albert, Lipót
2 °C
12 °C

A síneken landolt egy terepjáró a Szilágyi Erzsébet fasoron

2018.08.15. 17:01 Módosítva: 2018-08-15 19:41:10

Olvasónk, László küldött képet arról, hogy a Szilágyi Erzsébet fasoron, a Gábor Áron utca magasságában egy sérült oldalú terepjáró áll a villamossíneken délután fél 5-kor. A sofőr és az utasa épségben elhagyta a kocsit, de nem tudtak vele arrébb állni, ezért pár órára blokkolta a Lexus a villamosforgalmat:  

A BKK a Facebookján közölte 16:45 körül, hogy az 56-os és a 61-es villamos helyett a Szent János Kórház és Budagyöngye között a 22-es, a 22A vagy a 222-es busszal lehet utazni emiatt a baleset miatt. Hét óra körül tudatták, hogy a forgalmi akadály elhárult. 

sines.png
Fotó: Olvasónk, László

A katasztrófavédelem azt írja, hogy három autó ütközött a Szilágyi Erzsébet fasor és a Gábor Áron utca kereszteződésénél, ezek közül ez a terepjáró az ütközés miatt felhajtott a sínekre. A balesethez  a fővárosi tűzoltókat riasztották.

A helyszínen a forgalom rendőri irányítás mellett haladt, jelentős torlódás alakult ki emiatt szerda kora este. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?