Erzsébet
1 °C
4 °C

Magángéppel utazott Orbán a bolgár Vidi-meccsre

2018.08.15. 15:52

A K-Monitor blogja  szerint Orbán Viktor miniszterelnök magángéppel érkezett a Ludogorec - Mol-Vidi labdarúgó-mérkőzésre, a Bulgária észak-keleti csücskében található Razgrad városába.

A portál úgy tudja, hogy a júliusi esemény során a magánrepülő a közeli Várna repterén landolt. Szerencsére tegnap óta már tudjuk, hogy ez még a kettővel ezelőtti BL-kört érintő esemény volt, mert azóta a Mol-Vidi túljutott a svéd Malmö csapatán és a görög AEK Athén ellen készülhet.

A blog szerint Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtóosztályáról közölte, hogy a bolgár út magánutazás volt, amely nem emésztett fel közpénzt, de arról nem érkezett válasz, hogykinek a költségén utazott a miniszterelnök.

Mivel Orbán Viktor miniszterelnök vagyonbevallása szerint nem tekinthető jómódúnak, nagyobb kiadásainál, így költséges külföldi focikirándulásainál, gyermekei lakhatásánál időről, időre felmerül a sajtóban, hogy vajon azt piaci alapon, vagy üzletemberek szívessége alapján tudja finanszírozni.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?