Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Sokallta a számlát a két nő, ezért megverték a pultost

2018.08.16. 11:05 Módosítva: 2018-08-16 11:07:16

Garázdaság és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség egy 43 éves kecskeméti nő és 22 éves lánya ellen, akik 2016-ban egy kecskeméti presszóban megverték a pultos nőt és testvérét, mert sokallták a számlát.

A 43 éves kecskeméti nő 2016. december 22-én a lányával együtt ivott a presszóban. Este 7 óra körül kérték a számlát, de sokallták az összeget, ezért vitába keveredtek a pultossal.

A konfliktus odáig fajult, hogy az anya ököllel arcon ütötte a pultost, majd a lányával többször megütötték és rugdosni kezdték. A pultost a lánytestvére próbálta megvédeni, de az anya és a lánya őt is megverték.

Mielőtt a verekedők elmentek, a lány még berúgta a bejárati ajtó üvegét és megrongálta a raktár ajtaját is, amivel közel 24 ezer forintos kárt okozott.

A pultos nő nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, ami miatt kérte a vádlottak megbüntetését. A pultos testvére szintén könnyebben sérült, de ő nem terjesztett elő magánindítványt a bántalmazóival szemben.

A szabadlábon védekező vádlottakat az ügyészség garázdaság vétségén kívül könnyű testi sértés vétségével is vádolja, és velük szemben közérdekű munka kiszabását indítványozta. A vádlottak bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?