Jolán
2 °C
4 °C

Nem igazán bírta a reptéri busz a Szigetről távozók rohamát

2018.08.17. 11:56

Nem fértek fel az utasok csütörtök délután a reptéri buszokra a budapesti Deák Ferenc téren – írta a Közlekedő Tömeg nevű oldal. „Képeinken a Deák Ferenc téri végállomásról ma kora este egymás után induló négy busz, és az azokra fel nem férő utasok láthatók” – dokumentálták fotókkal az eseményeket.

„A következő megállóban százas nagyságrendű utas próbált feljutni a járatokra, hiába. Az utasok ilyen zsúfoltságban búcsúznak a várostól és az országtól a kora esti forgalomban a repülőtérig tartó 50 perces úton” – írta az oldal.

A reptéri busszal kapcsolatban már máskor is felmerült, hogy bizonyos időszakokban túlzsúfolt. Ennek ellenére is csak húszpercenként járnak, a BKK nem sűríti. Pedig most lehetett tudni, hogy a Sziget Fesztivál vége után várhatóan sok ezer külföldi hagyja majd el Budapestet repülővel.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?