Gyöngyi
9 °C
25 °C
Index - In English In English Eng

A legpechesebb taxiút: a rendőrség a sofőrt és az utast is elvitte

2018.08.18. 07:23 Módosítva: 2018.08.18. 07:33

A rendőrség szombat hajnalban a honlapján közölte, hogy csütörtökön egy közúti ellenőrzésnél lebukott egy taxis és az utasa: a sofőr drogot szállított, az utast pedig körözték. 

A Készenléti Rendőrség munkatársai 2018. augusztus 16-án 11 óra 40 perckor közúti ellenőrzés alá vontak egy taxit a fővárosban. Az intézkedés során megállapították, hogy a taxi utasa ellen elfogatóparancs van érvényben, mivel a részére jogerősen kiszabott pénzbüntetést nem fizette meg. Őt a rendőrök elfogták, és a további intézkedések céljából előállították.

Forrás: Police.hu
Forrás: Police.hu

A taxi csomagtartójának átvizsgálásakor egy átlátszó műanyag zacskóban 636 gramm fehér színű kábítószergyanús anyagot találtak, amely az előzetes szakvélemény alapján amfetaminnak minősül. Az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a taxit vezető A. Viktorral szemben kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást indított.

A 39 éves taxisofőr halászteleki tartózkodási helyén házkutatást tartottak a rendőrök, amelynek során további 32 gramm marihuánagyanús és további 0,88 gramm kokaingyanús anyagot foglaltak le. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és indítványozták a letartóztatását.