Erzsébet
1 °C
4 °C

A Kétfarkú dupla bizonyítékot hoz rá, milyen idióta a magyar bürokrácia

38943685 10156630961368293 901310333153443840 o
2018.08.19. 19:32

1.

Hivatalos felszólítást kapott a Kétfarkú Kutya Párt, hogy a Felcsúton engedély nélül épített buszmegállójukat bontsák le, különben a hatóságok bontják le a párt költségére. Mindezt a Facebookon tették közzé.

A Kétfarkú Kutya Párt mindezt úgy kommentálta: 

Először azért még megkérdezzük a felcsútiakat, hogy kell-e nekik. Aztán ha nem, akkor lehet pályázni: Melyik városnak kell buszmegálló?

A párt a polgármester-választási kampányban építette a buszmegállót, ők is indítottak ugyanis egy Mészáros Lászlót a fideszes Mészáros László ellenében, igaz, nem sok sikerrel.

2.

A Kutyapártnak van egy bicikliútépítő-projektje is, erről itt olvashat bővebben, a lényeg, hogy meg akarnák csinálni a Rákosrendezőnél, de nem engedi nekik a MÁV, olyannyira, hogy biztonsági emberekkel őriztetik a terepet. A Kétfarkú beszélt is velük, kiderült, hogy decemberig van szerződésük, párosával dolgoznak, vagyis nagyságrendileg 

10 milliót költ a MÁV arra, hogy ne legyen bicikliút.

Ezt is a Facebookon tették közzé:

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?