Erzsébet
1 °C
4 °C

Telefonja miatt törték szilánkosra egy ember térdét a bulinegyedben

2018.08.19. 14:51

Kirabolták és szilánkosra törték egy középkorú férfi térdét Budapest hetedik kerületében. A három harminc év alatti elkövető egy pillanat alatt elfutott. Az áldozatot később mentővel szállították a Fiumei úti baleseti sebészetre, ahol azonnal megműtötték, írja a 24.hu.

A férfi hétfőn este ment át egyik ismerőséhez, innen hazafelé támadták meg másnap hajnalban a Kazinczy utcában.

Tőle mentem hazafelé kedd hajnalban fél kettő és négy között a Kazinczy utcán a Király utca felé, amikor a Wesselényinél nagy erővel nekem futottak, lerántottak a földre és elrabolták a telefonomat. Egy pillanat alatt történt az egész. Az egyikük elvette a mobilomat, majd átjátszotta a másik két társának és elfutottak. A bal térdem kétszer akkora lett, több helyen is megsérültem

– mondta a portálnak a férfi, aki előbb hazament, majd a pár száz méterre lévő otthonából értesítette a rendőrséget.

A kiérkező rendőrök mentőt hívtak hozzá, majd azonnal kórházba vitték. "Zúzódások és sérülések voltak rajtam, ezért több helyen is megröntgeneztek. A bal térdem szilánkosra tört, ezért azt azonnal meg is műtötték. A csípőmön és a csuklómon viszont megúsztam zúzódásokkal. Kaptam egy fekvőgipszet, így pénteken kijöhettem a kórházból" – mondta a kirabolt férfi, akinek orvosai hat hét felépülési időt jósoltak.

A BRFK kifosztás gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettessel szemben. A kifosztott férfi és a rendőrség az eredményes nyomozás érdekében szemtanúkat keres.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?