Aliz
6 °C
14 °C

Pelenka eldobásával vádolják Orbán Viktor lányát

2018.08.21. 15:13

Exkluzívnak mondott fotósorozat jelent meg kedd délelőtt a Nyugati Fény nevű oldalon Orbán Viktor legnagyobb lányáról, Orbán Ráhelről. Magáról az oldalról azt érdemes tudni, hogy írásai, bejegyzései alapján DK-közelinek mondható, és ezt az is erősíti, hogy DK-s politikusok előszeretettel hivatkoznak rá a közösségi médiában.

11

A most megjelent bejegyzést is több DK-s politikus is pillanatokon belül megosztotta, például Molnár Csaba alelnök, Gréczy Zsolt képviselő vagy Vágó István elnökségi tag, illetve maga Gyurcsány Ferenc pártelnök is ezzel a megjegyzéssel:

Mert Jézus nyilván azt tanította, hogy a szaros pelenkát tedd vendéglátóid ajtaja elé...

A fotósorozat, amelyet az oldal álítása szerint egy Eszter nevű olvasójuk küldött, azt sugallja, hogy Orbán Ráhel a horvát autópálya mellett megállt és nem a kukába, hanem a fűbe hajította a pelenkát. A képekből nem derül ki, hogy valóban így történt-e (pelenkákat ugyan látunk, de nem tudjuk az események sorrendjét), illetve az sem egyértelmű, hol készült a felvétel. 

A dologra azért érdemes ugyanakkor felfigyelni, mert több horvát oldal is elkezdett írni róla (Index.hr, 24sata.hr). Illetve a DK-s politikusok elég gyorsan elkezdték osztani tényként a történetet, összefüggést vonva Orbán Viktor politikája és a lánya feltételezett pelenkás cselekedete között. Vagyis az eddigi DK-s politikusi reakciók alapján ezekkel a képekkel Gyurcsányék közvetve Orbán Viktort akarják támadni.

Megpróbáljuk elérni Orbán Ráhelt is, kíván-e reagálni a bejegyzésre.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?