Velencén tanácskozik a Fidesz a migrációról

2018.08.22. 18:47

Az őszi törvényalkotási menetrend és családtámogatási kérdések is szerepelnek majd a Fidesz–KDNP őszi kihelyezett frakcióülésének napirendjén, a fő téma pedig ezúttal is a migráció, Magyarország biztonságának garantálása lesz – mondta  a Magyar Hírlapnak  Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője.

A Fidesz-KDNP szeptember 12. és 14. között Velencén tartják meg a szokásos, parlamenti ülésszak előtti tanácskozásukat. Halász János azt mondta, szerda este a szokásokhoz hűen Orbán Viktor miniszterelnök megtartja évadnyitó beszédét, a másnapi kabinetüléseken pedig szakpolitikai kérdésekkel foglalkoznak a képviselők.

„A közoktatással, a felsőoktatással, az egészségüggyel kapcsolatos, valamint kulturális és rendvédelmi témák is napirenden lesznek" - mondta a szóvivő.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla