Elkezdődött a putnoki horrorisztikus gyilkosság tárgyalása

2018.08.24. 21:29

Elkezdődött a tárgyalása annak az ügynek, ami egy kocsmai verekedésből indult ki, és egy brutális gyilkossággal végződött. Az RTL Klub megrázó riportot közölt a tárgyalás első napjáról, amit pénteken tartottak Miskolcon:

A bírónak kellet megnyugtatnia annak a 28 éves V. Albertnek az édesanyját, akit brutális kegyetlenséggel gyilkoltak meg a Borsod megyei Putnokon. Egy kocsmai veszekedés után ültették kocsiba élettársával, az autót a videón látható, fekete ruhás nő vezette. A mellette ülő két férfi út közben többször nyakon szúrta az áldozatot, aki még élt, amikor egy putnoki pincéhez értek. 

Itt karddal kaszabolták halálra, majd testét egy emésztőgödörbe dobták. Horrorfilmbe illő brutalitással végeztek vele, élettársának pedig végig kellett néznie, bár a fekete ruhás nő őt is lábon szúrta. A nő azzal védekezett, hogy a két férfi kényszerítette erre, de ő igyekezett nem nagyon megsebesíteni őt. 

A tudósítás szerint az anya akkor omlott össze, mikor az egyik vádlott védekezését hallgatta. 

A 444.hu is tudósított a tárgyalásról, azt írják, az áldozat egy helyi fiatal volt, és a tettesek is helyiek voltak, két igazi keményfiú: V. Simon és az unokatestvére, V. József, alias Rocco és Pepe, ahogy Dövényben ismerik őket. Mindketten ültek már börtönben, Rocco tavaly szabadult. A tárgyaláson elhangzottak szerint azért bántak el így vele, mert a vádlottak szerint az áldozat nagyképűsködött. 

Az ügyben júniusban emelt vádat az ügyészség  előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés, és aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése miatt.