Aliz
6 °C
14 °C

Egy óriási, spontán kialakult kátyú 14 defektet okozott az M1-en

2018.08.25. 11:47

Az M1 autópályán Budapest felé haladva, Óbarok pihenőnél baleset miatt torlódás volt. A helyszínen bójával megjelölve látható volt a baleset okozója: egy másfél méter átmérőjű, kb. 20 cm mély kátyú. A leállósávban 15-20 autó félreállva és több mint a felének defektes volt a kereke 

– írta nekünk egyik olvasónk. Az ügy miatt megkerestük a rendőrséget és a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-t, hogy mi is történt pontosan.

Először a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság válaszolt: a rendőrségre 2018. augusztus 24-én 20 óra 20 perckor érkezett bejelentés, hogy

több jármű az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 41-es kilométerszelvényben kátyúba hajtott.

A külső forgalmi sávban keletkezett gödör 70 cm széles, 110 cm hosszú és 15 cm mély volt, 14 autó kerekén okozott sérülés, de nagyobb baleset nem történt, senki sem sérült meg.

A kátyú a Magyar Közút szerint a heves esőzések miatt alakult ki, melynek ideiglenes javítását még tegnap este elvégezték, mostanra pedig a tartósabb melegaszfaltos javítással is végeztek.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?