Erzsébet
1 °C
4 °C

A rendőrség keres egy szökésben lévő unokázó budapesti férfit

2018.08.27. 17:40

Budapesten a XVIII. kerületben unokázó férfi bukott meg. Augusztus 23-án az esti órákban telefonhívást kapott egy idős sértett. A telefon másik végén egy férfi az unokájaként mutatkozott be, és azt mondta, hogy balesetet okozott és szüksége van kétmillió forintra, amiért egy barátját fogja elküldeni. A sértett 700 ezer forintot és arany ékszereket adott át egy megbeszélt helyen a csalónak. A találkozó után a sértett felhívta igazi unokáját, aki elmondta, hogy ő nem okozott balesetet.

Németh Csaba
Németh Csaba
Fotó: Police.hu

Az ismeretlen elkövető 2018. augusztus 24-én újra felhívta az idős férfit, hogy még további kétmillió forintra van szüksége. 

A második találkozóról azonban a rendőrség is tudott, így a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai jelentek meg a megbeszélt helyen, és elfogták B. Ferenc 47 éves gyáli lakost. Később elfogták az ügyben szintén gyanúsított 24 éves L. Ferencet.

A rendőrok B. Ferencet  és L. Ferencet csalás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztették az előzetes letartóztatásukat.

Az elkövetők társára, a 39 éves Németh Csaba ellen a rendőrség elfogatóparancsot adott ki.

(police.hu)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?