Erzsébet
1 °C
4 °C

A csepeli polgármester is kiakadt a dugóra

2018.08.29. 12:59

Főleg az M0-ás út felújítása miatt óriási dugók alakultak ki Csepelen. A fővárosi közgyűlés ülésére tartva beszorult Borbély Lénárd, csepeli polgármester is, aki ezek után így fakadt ki Facebook-oldalán:

Teljesen elképesztő, ahogy sikerült megbénítani Csepel és Csepel-sziget forgalmát. Jó lett volna, ha a környező útépítések és körforgalom építői egyeztetnek egymással, és erről a mi kerületünket is tájékoztatják. Bár ezzel sem mennénk sokra, mert nem mi építkezünk. 35 perce vagyok úton a Fővárosi Közgyűlés mai ülésére (ami 15 perc múlva kezdődik), és most vagyok csak a Kvassay hídon. Pontosabban itt is csak állok.

Borbély hozzátette, hogy a kerületi Popieluszko utca felújítását ezek után biztosan elhalasztják jövőre.

Mint arról beszámoltunk, az M0-ás miatti torlódás elsősorban a Csepel-sziget agglomerációs településeit sújtja, mert elvágja őket a fővárostól ezért előfordul, hogy az eddigi 35 perce út 4 óráig is eltart. A dugókba beragadnak a buszok is.

A torlódás innen átgyűrűzik a csepeli Szabadkikötő útra, ami a fő útvonal a szigetről a centrum felé, de sok olvasónk a Soroksári út teljes eldugulásáról is beszámolt. A torlódás természetesen a reggeli csúcsforgalomban a legnagyobb.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?