Erzsébet
1 °C
4 °C

Behívták a rendőrségre a Kutyapárt embereit, akik buszmegállót építettek Felcsúton

2018.08.29. 17:20

"Tulajdonosi hozzájárulás nélküli építés szabálysértés elkövetése" miatt elkezdték behívni a rendőrségre azokat, akik a felcsúti buszmegállót építették - írta Facebookon a Kétfarkú Kutyapárt, amely a poszthoz egy hivatalos levelet is mellékelt. 

Az ügy előzménye, hogy a felcsúti időközi polgármester választáson a Kutyapárt is indított jelöltet (Mészáros Lászlót a fideszes Mészáros László ellen), a kampány során pedig építettek egy buszmegállót a miniszterelnök falujába. Aztán kaptak egy felszólítást, hogy bontsák el a buszmegállót, mert engedély nélkül építették. 

Nemrég Rákosrendezőnél akartak bicikliutat építeni, de a MÁV leállította a projektet, majd a Kutyapárt a nyomozása során arra jutott, hogy az állami vasúttársaság tízmillió forintot is elkölt arra, hogy ne készülhessen el a bicikliút. 

Székesfehérváron is akciózott a párt, ott a repedezett járdát színezték ki. Erre válaszul a színes járdarészt a fehérvári önkormányzat feltörte és kijavíttatta a sötétebb aszfalttal. De azok a repedezések, amelyek ettől pár lépésre voltak, de nem voltak színesek, továbbra is maradtak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?