Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Nyitva volt az ablak, ököllel ütött meg egy idős nőt egy férfi a trolin

2018.08.30. 06:22 Módosítva: 2018-08-30 06:23:43

Ököllel ütött arcon egy férfi egy idős nőt az egyik trolibuszon, mivel a rosszulléttel küszködő nő kinyitotta az ablakot, írja a Blikk a nő lányának Facebook-bejegyzése alapján.

A 67 éves asszonynak meghalt a testvére, ezért pszichés fulladás jelentkezett nála. Gégeműtéten is átesett, de a fulladás stresszhelyzetben, meleg időben így is jelentkezik nála. 

Az idős nő a hétfő délutáni fülledt időben az ablak mellé ült a 76-os trolibuszon, és kinyitotta az ablakot, hogy levegőt kapjon.  Mögötte egy 50-60 év körüli férfi ült, aki megkérte, hogy csukja be az ablakot, mert fáj a füle.

A nő azt válaszolta, hogy nehezen lélegzik, ezért nyitva szeretné hagyni. A férfi ekkor előre nyúlt, majd becsukta az ablakot, de az asszony újra kinyitotta azt. Ez többször megismétlődött. Egy női utas rászólt a férfira, hogy higgadjon le.

A férfi ezután szitkozódott, majd ököllel arcon vágta az idős nőt, és leszállt a troliról. Az asszony arca bedagadt, az ütés a bal szeme és az orra között érte. Kórházba nem mentek, de a nő lánya feljelentést akar tenni.

A BKK-hoz nem érkezett bejelentés az ügyben. A Blikknek egy ügyvéd azt mondta: garázdaság miatt akár öt évet is kaphat egy ilyen esetért a támadó, ha nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozott.  

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?