Erzsébet
1 °C
4 °C

A Kétfarkú és a MÁV kalandja a rákosrendezői szaros vécével

2018.09.01. 23:03

Egy hónapja írtuk, hogy miközben a Kétfarkú Kutya Párt a MÁV területére eső bicikliutat építette Rákosrendezőnél, rájuk hívták a rendőröket, akik ki is mentek a helyszínre. A dolog azért különösen vicces, mert pont a MÁV az, ami az égvilágon semmit nem tett eddig azért, hogy a százméteres szakasz járható legyen, viszont arra kínosan ügyelnek, hogy még a figyelmet se hívja fel senki arra, hogy milyen állapotban van az út: korábban már egy "Kerékpárutat szeretnénk a Rákosrendezőre!" táblát is leszereltettek a helyszínen.

De a Kutya Párt ezt csak nem hagyta annyiban. Ahogy írják, mivel az állomásfőnök néni rájuk hívta a rendőröket, most ők is megnézik, "ő hogyan bán a rábízott közvagyonnal".  Megnézték például az állomás WC-jét is, ami kegyetlen állapotban volt, íme:

vécé1.PNG

Kikérték a MÁV-tól hivatalosan, hogy a cég mennyit költ erre az állomásra, ebből kiderült, hogy a vizesblokk takarításának négyzetméterára alapján havi 8 ezer forintért takarítják ezt a vécét.  Amikor szembesítették a nénit, hogy hát az állomáson is van némi probléma, azt válaszolta:  a bicikliút azért zavarja, mert arra rálát az ablakából, a szétszart wc-re meg nem. Ezen segítendő készítettek egy ilyet:

vécé2

Két nap múlva aztán a Kutya Párt visszament, és azt látta: a mellékhelyiség makulátlanul csillog, ám a történetnek itt nincs vége.

vécé3.PNG

A helyiséget ugyanis - most, hogy ki lett takarítva - kulcsra zárták, és egy hozzávezető térképet függesztettek ki az ajtóra, hol is találhatják a kulcsot azok, akik használni szeretnék. Jó kincsvadászatot:

vécé4.PNG

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?