Ödön
2 °C
11 °C

Nem jött be az alpinista módszer a terézvárosi betörőknek

2018.09.01. 14:36
Fél órán belült elfogták a rendőrök azt a két alkalmi betörőt, akik a tetőablakon mentek be egy lakásba. A betörők a szomszédos felújításon dolgoztak, amikor észrevették a lehetőséget.

Pakolás zajára lett figyelmes a szomszéd szobából egy lakó a Terézvárosban pénteken kora délután. Mivel ott legálisan nem tartózkodhatott senki, jobbnak látta kihívni a rendőröket, ahelyett, hogy maga szálljon szembe a betolakodókkal. Bár a police.hu szerint a járőrök öt perc alatt a helyszínre értek, a betörők addigra elmenekültek a tetőablakán keresztül a megszerzett ékszerekkel és egy mobiltelefonnal együtt.

4 38.png
Fotó: Police.hu

Mint a rendőrség írja: „A rendőrök rövid időn belül megállapították, hogy az egyik szomszédos épület tetején két férfi végzett aznap felújítási munkálatokat, akik a tetőn keresztül jutottak be a sértett lakásába. A járőrök fél órán belül azonosították a 32 éves S. Egont és társát a 26 éves B. Ádámot, akiket 14 óra 50 perckor a helyszín közelében elfogtak, majd a felújítás alatt álló épület tetőrészében megtalálták az ellopott, elrejtett értékeket.”

Az építőmunkásból lett betörők előzetes letartóztatását kezdeményezték.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?