Ödön
1 °C
11 °C

Utasnak álcázták magukat a rendőrök, így buktattak le egy poggyászfosztogatót

2018.09.04. 14:50

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság két munkatársa vasárnap reggel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren elvegyült egy Valenciába induló járat felszálló utasai közé, de ahelyett, hogy felszálltak volna a gépre, a lépcső alatt átbújva benéztek a raktérbe, aminek bejáratánál több csomag volt felhalmozva.

A nyomozók tetten értek egy rakodómunkást, aki éppen egy poggyászként feladott bőröndben kutatott. A rendőrök a repülő utasterébe vitték a felnyitott táskát, amelynek tulajdonosa azt mondta, hogy abból nem hiányzik semmit.

A rakodómunkást a nyomozók előállították, majd lopás vétség kísérletének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Reggel írtuk meg, hogy késve, olajosan, szétlopva, kis túlzással cafatokban landolt Ferihegyen egy Málagából hazaérkező magyar család bőröndje Ferihegyen.

A rendőrség azt tanácsolja a légi közlekedést választó utasoknak, hogy műszaki cikkeket, készpénzt, ékszereket ne hagyjanak a feladott poggyászukban. Az értéktárgyaikat akár az utolsó pillanatban is vegyék ki a csomagjukból, ha kiderül, hogy azt a repülőgép rakterében fogják elhelyezni.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?