Olivér
4 °C
8 °C

Meglökdösték, veréssel fenyegették Gödöllő polgármesterét

2018.09.04. 19:54

Gödöllő polgármestere tetten ért kért embert, akik illegálisan raktak le hulladékot a városban, de lökdösődés lett az összetűzésből, számolt be a történtekről az RTL Klub híradója. 

Amikor Gémesi György lefotózta és számon kérte őket, azt mondták neki, hogy mi köze van ahhoz, hogy ott rakják le a szemetet, mire közölte velük, hogy ő a polgármester. Ezután még vitatkoztak egy darabig, a nő egy idő után veréssel fenyegette meg, a férfi pedig kezelt is emelt rá, meglökte, és fenyegető mozdulatot tett felé. 

Gémesi nem tett feljelentést, viszont az ellen tenni akar, hogy bizonyos emberek kiszolgáltatott helyzetben lévő személyeknek fizetnek, hogy a szemetüket eltakarítsák. 

A polgármester elmondta, szélmalomharcot vívnak az illegális szemétlerakókkal a városban, és sokat segítene, ha szigorúbb törvényeket hoznának ezzel kapcsolatban. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?