Olivér
4 °C
8 °C

Szabó Tünde államtitkár szerint magánügy, hogy gyerekei magániskolába járnak

2018.09.04. 19:35

Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára kedd reggel posztolta közösségi oldalára, hogy ikrei is elkezdték a tanévet. A fotó miatt a gyerekei egyenruhájáról kiderült, hogy nem egy állami iskolába, hanem egy magániskolába járnak, ezért a 444 megkérdezte az államtitkárt, állami intézmény helyett miért magániskola mellett döntött. 

„A gyermekeim taníttatása nem köz-, hanem magánügy. Kérem a nyilvánosságot, hogy gyermekeim, családom magánéletét tartsák tiszteletben" - írta válaszában Szabó. 

Untitled-1 kockázott
Fotó: Dr. Szabó Tünde / Facebook

Az egyenruhán egyébként SEK Budapest International School logója szerepel, ebben az iskolában a tandíj évente közel kétmillió forint.  

Szabó Tünde annak a minisztériumnak az államtitkára, amely folyamatosan arról beszél, hogy minden rendben van az állami iskolák színvonalával.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?